JACOBSON
Haarmode & Haarwerken

Haarwerken

Aan een haarstukje of haarwerk begin je niet zomaar. De haarwerkers van Jacobson Haarmode en Haarwerken laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn.  Onze salon is Erkend Anko Haarwerkspecialist. Je mag dus rekenen op professioneel advies van een ervaren haarwerker die je een haarwerk aanmeet die precies bij je past. Je krijgt alle privacy die je nodig hebt. Bovendien hebben we afspraken met alle zorgverzekeraars zodat we rechtstreeks kunnen declareren als het in je pakket zit.

 

Onze haarwerkers hebben:

  • Ervaring in het aanmeten en afleveren van een haarwerk
  • Ervaring in het knippen en vormen van een haarwerk
  • Ervaring in het op maat maken en personaliseren van een haarwerk
  • Ervaring met reparatie werkzaamheden gecertificeerd door ANKO sectie Haarwerken
  • Goede contacten met zorgverzekeraars en ziekenhuizen

Privé haarstudio:
In onze salon.is een speciale ruimte ingericht voor cliënten die op zoek zijn naar een haarwerk. Het spreekt vanzelf dat er in deze ruimte rekening gehouden wordt met uw privacy. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om onze salon te bezoeken, dan bestaat altijd nog de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een (zieken)huis bezoek.

Meer informatie over…

In het eerste vrijblijvende (gratis) gesprek (binnen 5 werkdagen) neemt de haarwerker ruim de tijd om tot de best mogelijke oplossing te komen. Wij informeren u onder andere over:
de verschillende soorten haarwerken, de verschillen in montuur en prijs
uitleg over onderhoud van het haarwerk
alternatieve hoofdbedekking, zoals bijv. sjaals, BUFF®
behandeling aan (zieken)huis mogelijk
leveringsvoorwaarden, garantiebepalingen en geschillen commissie(SGC)
Daarna wordt, samen met u, gekeken naar de haarsoort, haarkleur en het model dat het beste bij uw wensen en gezichtsvorm past.
De juiste kleur wordt met behulp van kleurstaaltjes uitgezocht. Uw hoofdmaat wordt opgemeten om zo de juiste maat haarwerk te kunnen leveren.
De leveranciers van haarwerken kunnen diverse maten leveren. Ook is het is mogelijk dat de haarwerker het haarwerk zelf op maat maakt.
Onze haarwerkers werken daarnaast ook nauw samen met haarwerkateliers.
Al onze haarwerkers zijn gecertificeerd door ANKO sectie Haarwerken.