Haarwerken

Voel je zeker, voel je beter en laat daarom uw haarwerk onze zorg zijn. Als ANKO erkend Haarwerk Specialist ondersteunen wij u bij het aanmeten, uitzoeken en gebruik van een haarwerk.

U bent bij ons van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als dat nodig is kunnen wij ook bij u thuis of in het ziekenhuis komen in de regio Den Haag.

Op deze website leest u alles over onze werkwijze en onze haarwerken. Heeft u nog vragen, dan horen wij graag van u!

Erkende haarwerkspecialisten

Wilt u er zeker van zijn dat u met een professionele haarwerker te maken hebt? Ga dan naar een erkende haarwerkspecialist. Erkende haarwerkspecialisten zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Ze waarborgen ten allen tijde uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij de geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid! ANKO erkende haarwerkspecialisten kunt u ook herkennen aan de Anko erkend haarwerkspecialist sticker op de raam bij de ingang van de salon.

Keurmerk ANKO haarwerkspecialist

Het keurmerk van de ANKO Haarwerkspecialist geeft aan dat diensten, vaardigheden, producten en kennis van de haarwerker (keurmerkvoerder) voldoen aan alle eisen. Hiermee mag u als erkend haarwerker, het beeldmerk van het ANKO gebruiken als bijvoorbeeld logo in bedrijfsruimten, op briefpapier en websites.

Logo

Het ANKO logo biedt de consument de garantie dat diensten en ook haarwerken (pruiken) voldoen aan de eisen die zijn opgesteld door onze branchevereniging. Daarnaast wordt een ANKO certificaat ook  erkend door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen.
De eisen waaraan leden van de vereniging moeten voldoen, zijn openbaar toegankelijk via de website van ANKO.

Garanties voor u als consument:

Iedere gecertificeerd ANKO haarwerk specialist geeft de garantie dat een consument:

Werkwijze

Allereerst maakt u een afspraak voor een intakegesprek, dit is geheel vrijblijvend (er zijn géén kosten aan verbonden).
Het intakegesprek kan al binnen 5 werkdagen worden ingepland.

ANKO zorgverzekering check

In een speciale privacy ruimte in onze salon, bij u thuis, of in het ziekenhuis, wordt met veel aandacht gezocht naar het juiste model en de haarkleur die het beste bij u past.

We kunnen confectiehaarwerken binnen 2 werkdagen leveren en een maathaarwerk heeft een levertijd van maximaal 12 weken.

Mocht u er niet zeker van zijn of uw haar zal uitvallen dan kunt een haarwerk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken reserveren.

Ook kijken wij meteen na hoe u verzekerd bent en wat de vergoeding is die u van u verzekeraar ontvangt. Het enige wat wij hier voor nodig hebben is een medische verklaring van een arts en uw verzekeringspasje.

Nazorg

Wij stoppen niet na het leveren van een haarwerk. U krijgt van ons uitgebreide uitleg over hoe u het haarwerk goed kan onderhouden. Dit houdt ook in dat bij het haarwerk een gepaste verzorgingsset mee geleverd wordt, inclusief een pashoofd om uw haarwerk op te laten drogen.

 

U altijd bij ons terecht als er nog vragen of problemen zijn.

 

De door Jacobson Haarmode & Haarwerken geleverde haarwerken worden geleverd inclusief de volgende garantie:

  • Confectie haarwerken: 6 maanden
  • Semi maatwerk haarwerken: 6 maanden
  • Maatwerk haarwerken: 6 maanden

 

De garantie komt te vervallen op het moment dat de gebruiksvoorschriften niet correct worden nageleefd.

Voorbeelden Haarwerken

Klachtenprocedure

Jacobson Haarmode & Haarwerken is lid van de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC). Bij Jacobson Haarmode & Haarwerken staat de tevredenheid van de klant centraal. Ons motto is dan ook; “wij zijn pas tevreden als u tevreden bent”. Ondanks de geleverde inspanningen kan het zijn dat u niet tevreden bent over door ons geleverde dienst en/of product. Mocht het zo zijn dat wij er gezamenlijk niet uitkomen, dan kan de geschillencommissie hierin in bemiddelen. Een uitspraak van deze commissie zal bindend zijn voor zowel Jacobson Haarmode & Haarwerken als u als consument.

Algemene leveringsvoorwaarden van ANKO Haarwerk Specialist                              

Haar doneren voor Haarwensen

JACOBSON HAARMODE & HAARWERKEN zet zich in voor de stichting Haarwensen.
Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.
De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt gedoneerd door mensen uit heel Nederland.
Ook jij kunt je haar doneren
Op advies van stichting Haarwensen i.v.m. de geleden financiële schade als gevolg van de Coronacrisis knippen wij je haar tijdelijk niet gratis als je je haar doneert aan Haarwensen
Het te doneren haar dient aan een aantal spelregels te voldoen:
  • De lengte van het haar dient minimaal 30 cm te zijn (los gemeten).
  • Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs haar, zijn welkom.
  • Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.
  • Geverfd, behandeld, geblondeerd haar of haar met high lights kunnen wij niet gebruiken.
  • Bij voorkeur schoon, droog en in een vlecht toesturen. Help jij ook mee? Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat er geen enkel kind meer kaal hoeft te zijn. Wil jij je haar doneren bel dan voor een afspraak: 070-3467939.
WordPress Themes